yahoo IE6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-07-2006, 12:55 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default yahoo IE6

is this safe? i have seen it around in pop-up ads, and banner ads, but havent tried it. I think its just IE with Yahoo add-ons, has anybody tried it?

http://ie6.yahoo.com/ie6
__________________

talldude123 is offline  
Old 04-07-2006, 06:28 PM   #2 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: yahoo IE6

Quote:
Originally posted by talldude123
is this safe? i have seen it around in pop-up ads, and banner ads, but havent tried it. I think its just IE with Yahoo add-ons, has anybody tried it?

http://ie6.yahoo.com/ie6
People are dumping snitchin' arse yahoo, left and right
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 04-07-2006, 06:42 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

alright, i'll steer away from that then, thanks!
talldude123 is offline  
Old 04-07-2006, 07:00 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 781
Default

ie is the equivilent (sp) of the devil
__________________
Intel Q6600 w/ CM Geminii
MSI P6N Deluxe SLI
BFG 8800GT w/ 22'' Acer LCD
OCZ 2x2GB
WD 400GB SATA
Razer Barracuda AC-1, Razer eXactmat
Logitech G15, MX Revolution, X-230
Zalman Fatal1ty FC-ZE1 case w/ Zalman ZM-MFC1 Fan controller
R1C0CH3T is offline  
Old 04-07-2006, 08:05 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

IE is okay, but yahoo is slow...

faster than msn though...
talldude123 is offline  
Old 04-08-2006, 04:57 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 48
Default

i would just install the yahoo tool bar. that way you know you can delete it when you want.
wilson44512 is offline  
Old 04-08-2006, 05:24 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default

yea get yahoo toolbar it will add Tabs for IE6 http://toolbar.yahoo.com/
maroon1 is offline  
Old 04-08-2006, 07:10 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

does google have their own version of IE?

I would use that!
talldude123 is offline  
Old 04-09-2006, 03:14 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

Well there's the google pack that has some things like antivirus and tools for ie but I don't think it has it's own version of IE
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.