Y! Pool Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2004, 12:57 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Missouri
Posts: 293
Send a message via AIM to dykzeulb Send a message via MSN to dykzeulb Send a message via Yahoo to dykzeulb
Default Y! Pool Problems

I recently purchased a new Dell computer, It has Windows Xp, I am not sure if it is professional or home, but I have it connected to Charter Pipeline (supposivley some fast Interent provider here in missouri.....I have Java I know this for a fact, I wanna be abe to play pool but everytime I try to click on a room it closes out? I dont know why this could be or what is causing it I have the most updated browser, if that helps anything...Thanks Alot and hope to hear from u soon!
__________________

dykzeulb is offline  
Old 07-14-2004, 01:58 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 36
Send a message via Yahoo to qt 3.14159
Default

Any chance you've got a popup blocker installed? Those will sometimes keep java windows from loading....
__________________

qt 3.14159 is offline  
Old 07-14-2004, 02:24 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 807
Default

Quote:
Originally posted by qt 3.14159
Any chance you've got a popup blocker installed? Those will sometimes keep java windows from loading....
That's exactly right. Also check your IE settings to allow for java applets.
Lone Wolf is offline  
Old 07-14-2004, 03:03 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Missouri
Posts: 293
Send a message via AIM to dykzeulb Send a message via MSN to dykzeulb Send a message via Yahoo to dykzeulb
Default

Hmmm It may be the pop up blocker....I dunno, What would I do in order to fix this?
__________________

~Hit me up on *AIM*drexoyl-*Yahoo*dykzeulb-*MSN*brett_dykzeul Instant Messengers~MidwestCustomz.Net
dykzeulb is offline  
Old 07-14-2004, 04:42 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 36
Send a message via Yahoo to qt 3.14159
Default

Usually there is a button that says how many popups have been blocked. If you click it while on the site, it will say pop-ups allowed on this site. Or... you can usually hold the contol key down while you click the link and it should go ahead and load.
qt 3.14159 is offline  
Old 07-14-2004, 06:09 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Missouri
Posts: 293
Send a message via AIM to dykzeulb Send a message via MSN to dykzeulb Send a message via Yahoo to dykzeulb
Default

Alright I will Try that thx for the help!!!!!!!!!
__________________

__________________

~Hit me up on *AIM*drexoyl-*Yahoo*dykzeulb-*MSN*brett_dykzeul Instant Messengers~MidwestCustomz.Net
dykzeulb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.