Xvid Mpeg-4 (xvid) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2007, 11:58 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Have you tried installing any codec packs. Google for KLite or CCCP. They are both good to use. AC3Filter is also a good one. Maybe that will solve you problem.
i downloaded one that i thought was suspicsious so i googled it and found out it had alot of spyware and other things in it, so i didnt install. im googleing klite right now thanks ill let you know how it goes

/edit
klmcodec164 was the name if anyone was wondering or familiar
__________________

lockdown2021 is offline  
Old 12-01-2007, 12:09 AM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

lol, yea klite is one of the best packs. it has everything and no bad stuff.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-01-2007, 12:15 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

klite did not work - still plays with no sound on media player classic from the download







/EDIT
got klite tp play it with sound - thanks ALOT guys
lockdown2021 is offline  
Old 12-01-2007, 01:16 AM   #14 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

Success!!!
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-01-2007, 01:28 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

now i guess i dont rlly get how to get it onto a dvd - i just convert it to mpeg-2? what is a program to convert from avi to file format needed and then a free program to burn it to a dvd? Someone said nero but I need free
lockdown2021 is offline  
Old 12-01-2007, 03:31 PM   #16 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

Nero Vision or Convertxtodvd will burn it to DVD and be able to be watched on any DVD player. They are simple tools but they get the job done. There are much better DVD Authoring software out there but 1. they are expensive and 2. They are overly complicated.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-01-2007, 11:54 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

I have nero 8 ultra - will this work?
lockdown2021 is offline  
Old 12-02-2007, 12:01 AM   #18 (permalink)
 
farinha's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Portugal
Posts: 866
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

When you're having problems playing a video use the program Gspot. It tells you which codecs you need to install to play the video. I only have installed divx and xvid for video, acfilter for sound and vobsub for subs, and I play most of the videos out there, if needed I use Gspot to know which codec is missing.
farinha is offline  
Old 12-02-2007, 12:06 AM   #19 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

Quote:
Originally Posted by lockdown2021 View Post
I have nero 8 ultra - will this work?
Yea, use Nero Vision.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-02-2007, 12:40 AM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Default Re: Xvid Mpeg-4 (xvid)

thank you everyone.
especially peter- i will post any problems as i am just opening nero vision right now

thanks alot guys:happy:
__________________

lockdown2021 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for way to convert .dream to mpeg Trotter Microsoft Windows and Software 5 06-27-2007 02:24 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.