XP Startup Screen - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2003, 09:13 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 121
Question XP Startup Screen

I was wondering if you can change the xp startup screen , is it hidden as a logo.sys?, i changed it in ME...
__________________

GerkSide is offline  
Old 02-13-2003, 10:23 PM   #2 (permalink)
the flaming hermit
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 950
Send a message via ICQ to þÄ®âÐÖx Send a message via Yahoo to þÄ®âÐÖx
Default

This page should help you out: http://www.bootxp.net/
__________________

þÄ®âÐÖx is offline  
Old 02-13-2003, 10:24 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Martin's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California
Posts: 1,422
Default

If you're referring to the XP startup splash screen, here it is:

http://www.thetechguide.com/howto/xpbootlogo/

As far as I've heard, installing SP1 will hinder you from changing it - usually the symptom is the system hardlocking.
__________________
Martin's Page of Stuff

I judge you when you use poor grammar.
Martin is offline  
Old 02-15-2003, 09:17 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 121
Default

M$ really loves there boot screen, that's why i want to change it
__________________
AMD K7 1GHZ
256MB PC-133
Windoze XP Pro (stolen)
40GB Maxtor HD
Nvidia TNT2 32MB
Afreey CD-ROM 56x
Acer CD-RW 24x10x40




GerkSide is offline  
Old 02-19-2003, 12:35 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 584
Default in reference to Win SP-1

Just a bit of comment about running BootXP w/ SP-1... I have patched my machine to WinXP w/ SP1,and as of far it has worked without a hitch for me..

Also keep in mind that im running a slower 500 Mhz machine with the XP update purchased at the store.
__________________
A+ Core Hardware, Software Certified (May 13 2005)
the new beast...

AMD Athlon XP 3200+ Barton running at 2.16 Ghz.
GeForce MX 4000 (mainly takes the load off the main system)
Creative Labs Audigy 24-bit sound.
Some Case from tigerdirect
512 MB Ultra DDR RAM.
80GB Seagate HDD
LiteOn CD-RW / DVD ROM drive.
currently looking at a litescribe drive at staples, due to its ability to label the CD shortly after being burned.
mrdinkel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.