XP Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-24-2004, 11:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 8
Send a message via AIM to Pallus
Default XP Problem

I have windows XP. And it everytime I load windows, it looks almost like I am running it in Safe Mode. And on top of that, none of my stuff works, like network. I don't know what is wrong or how to fix any of this?
__________________

Pallus is offline  
Old 01-25-2004, 05:27 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 204
Default

The problem seems to be with the display and other drivers. What display adapter do u have? What dou see in the device manager.
__________________

__________________
One disk to rule them all,
One disk to bind them,
One disk to hold the files
And in the darkness grind \'em.
maverick_teck is offline  
Old 01-25-2004, 05:39 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 129
Send a message via Yahoo to param4u
Default

try to restore the system back to the day when it was working fine... check for any new hardware/software installed or any new updates installed on the system
param4u is offline  
Old 01-25-2004, 08:38 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

i'm with maverick ... it does sound like a display driver issue .. u can try reinstallin' the display drivers
__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 01-25-2004, 09:35 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 405
Send a message via AIM to BxSlipSk8718 Send a message via Yahoo to BxSlipSk8718
Default

Sounds like a display drivers problem but if suddenly all ur stuff doesnt work like u cant open programs then u probly got a virus try re-installing or repairing you OS.
__________________
My Box :D

- Antec P180 Xcloid 450watt PSU
- DFI LANPARTY nF4 SLI-DR
- Amd 64 Venice Core 939 3000+
- AOpen 6800GT PCI-e Stock
- 1Gig (512x2) Geil Ultra 2-3-3-4
- 250gigx2 Raid 0 Striping SATAII 16mb cache

Is Gangsta
BxSlipSk8718 is offline  
Old 01-25-2004, 10:52 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 8
Send a message via AIM to Pallus
Default

well thats what i thought at first, but my internet doesnt work? it SEEMs liek in running in safe mode but im not....and i cant system restore there are no restore points for some reason
Pallus is offline  
Old 01-25-2004, 04:04 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 8
Send a message via AIM to Pallus
Default

ok, my video card works fine now...its just i still cannot connect to the internet...and it still looks like my cmoputer is running in safe mode or the desktop is set to classic view(the start bar is the windows98 gray color which is what it looks liekf or me in safe mode) but its always like this and i dont kno how to get it working again
Pallus is offline  
Old 01-25-2004, 08:28 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 405
Send a message via AIM to BxSlipSk8718 Send a message via Yahoo to BxSlipSk8718
Default

well for that i say this save all ur stuff then FDISK :-D sorry cant provide any more help
__________________
My Box :D

- Antec P180 Xcloid 450watt PSU
- DFI LANPARTY nF4 SLI-DR
- Amd 64 Venice Core 939 3000+
- AOpen 6800GT PCI-e Stock
- 1Gig (512x2) Geil Ultra 2-3-3-4
- 250gigx2 Raid 0 Striping SATAII 16mb cache

Is Gangsta
BxSlipSk8718 is offline  
Old 01-25-2004, 09:37 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 8
Send a message via AIM to Pallus
Default

haha, yea that was my next move too
__________________

Pallus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.