XP pro wont install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-14-2006, 12:00 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 29
Default XP pro wont install

I've almost had it! I'm trying to upgrade from Windows98SE to XP pro. Each time I try to install I get the an error telling me to uninstall PC Anywhere. I uninstalled it, still says that I need to uninstall it. I deleted every reference to it in the registry, still the same thing. I installed it, then I uninstalled it, and I still get the same thing "upgrade blocked, must uninstall PC Anywhere 10.0!" Does anyone have any suggestions? I swear I'm getting ready to buy a IMAC!!!!
__________________

rushman is offline  
Old 01-14-2006, 12:01 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

easy fix would be to use a windows 98 bootdisk and delete the partition and make a new one, format it and then install xp
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-14-2006, 12:03 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

go to start -> run -> type "regedit"

in the registry editor, click find "control+f" and search for PCanywhere

repeat searching while deleteing the registry entries.
talldude123 is offline  
Old 01-14-2006, 12:07 AM   #4 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
easy fix would be to use a windows 98 bootdisk and delete the partition and make a new one, format it and then install xp
Don't forgot to back up important imformation on a Media Device!
Ste is offline  
Old 01-14-2006, 12:12 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 29
Default

I only have an upgrade CD, I dont have the original 98 CD and I didn't want to loose all my settings. Any other suggestions?
rushman is offline  
Old 01-14-2006, 12:17 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

thats a big jump....can your system handle it? go to c: program fles and make sure that program is deleted
__________________
Osiris is offline  
Old 01-14-2006, 12:20 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 29
Default

done did, and deleted everything in registry too
__________________

rushman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.