XP Pro Program Display Issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-09-2006, 05:45 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default XP Pro Program Display Issues

Using XP Pro. Son changed something so when I have multiple itms in my tray and try to reopen one, I must minimize everything else to view desired program. What setting needs to be fixed?
__________________

dennycsr is offline  
Old 02-09-2006, 05:51 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Does it happen with any program?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 02-09-2006, 06:05 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default

No.. All programs. It's as if the program display goes to the last layer rather than the front layer.
dennycsr is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.