XP pro: create two indipendent accounts - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-15-2006, 05:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Default XP pro: create two indipendent accounts

hello
i have XP Pro + Sp2 on a desktop at home.
i want to create 2 different and indipendent one each other accounts.
(as if i have installed twice windows and so i would have 2 admins)

i want an account for me and another one for my family.
don't want they influence each other..
how can i do that ?
please help me..
thanks a lot
__________________

kejo is offline  
Old 12-15-2006, 05:22 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Control Panel>>Users

Follow the instructions and create a new user.

http://support.microsoft.com/kb/279783
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 12-15-2006, 05:33 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Default

ok i created another Admin Account, but in it i see that appear also other admin's installed programs

i want the 2 admin accounts completely indipendent each other..so that if i install a program on 1st account it won't be installed on 2nd and vice versa

thanks
kejo is offline  
Old 12-15-2006, 05:46 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default

Install the programs then delete the short cuts of the programs you dont want on the accounts?
__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline  
Old 12-15-2006, 05:48 PM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Quote:
Originally posted by kejo
ok i created another Admin Account, but in it i see that appear also other admin's installed programs

i want the 2 admin accounts completely indipendent each other..so that if i install a program on 1st account it won't be installed on 2nd and vice versa

thanks
Not possible unless you do a dual boot.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 12-15-2006, 05:50 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Default

with 2 different installs?
kejo is offline  
Old 12-15-2006, 05:50 PM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

As i said in the other thread

http://techist.com/showthread.php?s=&threadid=133956

XP Cant do what you want. The only resolution you have is to literally install XP again.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.