XP Loading Screen Takes Ages - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2005, 09:52 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 89
Default

Have you checked your computer for virus or spyware infection? I suggest you boot up in safe mode and check for spyware and virus infection. After that you should do a disk cleanup and disk defrag.

Have you installed any new devices. Like geekster said a bad CDrw will cause a slow boot as well. I had a problem where a bad/old printer driver was causing Windows XP to boot very slow.
__________________

1badtech is offline  
Old 07-04-2005, 10:43 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Sounds like you have corrupted drivers of some sort.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.