xp install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-24-2005, 06:33 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Portsmouth, UK
Posts: 153
Default xp install

helloooooo. i have recently got a new hard drive and have reinstalled xp onto it. on my old hd i have a corrupt version of windows xp. I can still get to the files on that drive, but i want to get into the folder in c:\documents and settings\ called "owner". this was my previous username on my old install. when i try and open the folder it comes up with an error saying "access denied". anyone got any ideas?
__________________

__________________
AMD Phenom 9550 Quad-Core
6GB OCZ Platinum PC2-6400
Asus M2N32-SLI PREMIUM
Nvidia 9800GTX+
Nvidia 9800GTX+
duncan9562 is offline  
Old 12-24-2005, 07:13 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

You have to boot into safe mode and take ownership of this folder back. Since you had a previous account that was pasword protected the files are protected. This way you can take ownership back and be able to move them.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-24-2005, 12:29 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Do you haveit setup as a slave drive?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-25-2005, 11:59 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Portsmouth, UK
Posts: 153
Default

ok.
Makaveli213 that didnt work. its still came up with the access denied message.

The drive is not set as a slave drive. It is set as primary. The new install is on the slave drive. Would that make a difference?
__________________
AMD Phenom 9550 Quad-Core
6GB OCZ Platinum PC2-6400
Asus M2N32-SLI PREMIUM
Nvidia 9800GTX+
Nvidia 9800GTX+
duncan9562 is offline  
Old 12-25-2005, 01:47 PM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Yes that makes a difference. I thought that the drive was a slave drive and not the primary. I think if you reverse them you might be able to take ownership back.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.