xp/home problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-26-2005, 08:02 PM   #1 (permalink)
ixg
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default xp/home problem

i have an annoying problem:
i had xp home installed on my computer, but it was having serious problems,so i formatted my hard drive. then i installed xp professional. no problems so far. now, though, when i boot my computer, i get the choice between xp home and pro. of course, xp home is gone, so it gives me an error if i try to load it.
basically, i'd like to get rid of the option so that xp pro loads automatically.

any suggestions?
thanks in advance.
__________________

ixg is offline  
Old 09-26-2005, 08:10 PM   #2 (permalink)
ixg
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default

i've got the solution. i just had to edit the boot.ini file and take out the mention of the Home edition.
ixg is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.