XP access help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2004, 06:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default XP access help

My nephew has a couple of problems he needs to fix. First, he turned off System Restore to try to get rid of a suspected virus that may have been in the files. After turning on computer a second time he got a few error messages; one was WSOCK32.dll, another was Windows socket? initialization failed, TCP/IP failed, and now he can't access internet. This is done with cable service. He's also trying to get rid of administration account access window as he's the only one using comp. Any help on these matters would be appreciated. Thanks


Please do NOT double post or cross post your messages in the forum. Thanks=====MicroBell
__________________

big jake25 is offline  
Old 04-17-2004, 06:49 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 617
Default

i think i know what you kneed some times this happens when you clean your system give me time to fine the link
__________________

__________________
AdAware | Spybot S&D 1.4 | spyware guard & spyware blaster |

How did I get infected in the first place By Tony Klein

If you use IE I suggest using thes two programs IE Hosts & IE-SPYAD


Lobos is offline  
Old 04-17-2004, 06:54 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 617
Default

ok try this

this is the site you get it at
http://www.cexx.org/lspfix.htm
__________________
AdAware | Spybot S&D 1.4 | spyware guard & spyware blaster |

How did I get infected in the first place By Tony Klein

If you use IE I suggest using thes two programs IE Hosts & IE-SPYAD


Lobos is offline  
Old 04-17-2004, 06:57 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 617
Default

let me know if this helps
__________________
AdAware | Spybot S&D 1.4 | spyware guard & spyware blaster |

How did I get infected in the first place By Tony Klein

If you use IE I suggest using thes two programs IE Hosts & IE-SPYAD


Lobos is offline  
Old 04-18-2004, 11:25 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 56
Default

Hey John..its me!!! Daniel!!!! Um..dont worry about that problem anymore I got passd that problem!! I used WinsockFix. ANd it fixed it. Its just now the computer just restarts about every 2 minutes! lol Well I have a thread open of my own and its called...Problem after problem after problem. Look, see and take a look at wat the elp was. I didnt do all of wat they said becuz I didnt need to do that. Well Thanx Much!
coolboy696 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.