XP 64 Install Error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2005, 10:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
Default XP 64 Install Error

I recently received a x64 cd, so i backed my files to my iPod and booted it up. It got done installing fine, but whenever it got to the part where you put the Serial in, my serial didn't work. So i thought restarting might help, so i did, but now when i turn on my computer, it doesn't show up on the monitor. How can I reinstall XP? I also have an XP home cd.
__________________

dreamcow is offline  
Old 07-01-2005, 10:16 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Just insert the cd, boot from it and it should install
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 07-01-2005, 10:20 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
Default

my monitor won't turn on when i turn my pc on, so i can't boot.
dreamcow is offline  
Old 07-01-2005, 10:22 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

So you have no green light on your monitor? Is it orange? Is it plugged in? Is it connected to your vc?
__________________
Osiris is offline  
Old 07-01-2005, 10:27 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
Default

it's orange and flashing. It makes sense since i restarted in the middle of a setup (or at the end actually), I just need to know how to fix it. NOTHING comes up when i turn it on.
dreamcow is offline  
Old 07-01-2005, 11:47 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Do you have onboard video?
__________________
Osiris is offline  
Old 07-02-2005, 11:47 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
Default

I have an nVidia GeForce FX 5200 256 AGP, connected to the monitor with a regular VGA cable. Like i said, it's not that my monitor won't turn on, it's that my computer won't work.
__________________

dreamcow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.