xp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-11-2006, 05:38 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default xp

Can someone please let me if it is possible to install XP on 2 different machines using the same installation CD? Im not sure if you need an activation key, do you?
__________________

24giovanni is offline  
Old 05-11-2006, 06:29 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default

you do need an activation key but you can use it twice, but before doing this please note that is is illegal to do so.
__________________

__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Old 05-11-2006, 06:31 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

ok, thanks I didn't know that.
24giovanni is offline  
Old 05-11-2006, 07:50 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

you need a volume license key
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.