Word 2002 Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-22-2006, 02:27 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 17
Send a message via AIM to .Blitzkrieg.
Default Word 2002 Problem

Didn't know exactly where to post this at so if it's in the wrong forum, please move it. Here is my problem:

I have Microsoft Word 2002 (included in my Microsoft Works Suite 2006) on my computer and just recently it's been having a problem with opening saved documents or starting the program up itself. When I try to open a document or start the program I get this message:



The whole other parts of the suite work fine, it's just word is acting up. I tried putting in the CD I installed it with, and it sat and di nothing. So I tried to go into the CD contents and manually try and find the setup file, I found it, clicked on it and it gave me a error message for the "setup launcher"

I haven't tried the option of trying to uninstall it from the Add/Remove Programs window becuase I don't know if I can reinstall it once I've uninstalled since the setup launcer is acting up.

Any idea on what's wrng with it? Please don't say to buy the program over, I bought the entire Works Suite 2006 and I'm not going to go buy the Office because I don't really like it at all.

Please help?
Thanks in advanced.

Also: I read on Microsoft.com about the recent security update giving problems with users who have Word 2002, so I uninstalled the security update and that didn't seem to fix the problem. Also my Windows Live Messenger is acting funny where I get an error message as well.

It's no virus or spyware related. I've done double, even triple scans and only found low treat spyware and got rid of them.
__________________

.Blitzkrieg. is offline  
Old 10-22-2006, 02:36 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 501
Default

Click the "To see what data this error report contains click here" and tell me/us what it says, or take a shot of it, and post it here.
__________________

__Camouflage__ is offline  
Old 10-22-2006, 03:11 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 17
Send a message via AIM to .Blitzkrieg.
Default

Quote:
Originally posted by __Camouflage__
Click the "To see what data this error report contains click here" and tell me/us what it says, or take a shot of it, and post it here.
Ok, I did what you said to do and this is what it gave me back:

.Blitzkrieg. is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.