WMP problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-27-2003, 07:01 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default WMP problems

ok i was wondering if thiers anyway u can flip the movie ur watching over in wmp because i was watching movie closed it then opend it again and it was upside down, this is causing me troubles any help?
__________________

A_Zip1 is offline  
Old 03-27-2003, 11:05 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default

The kind that comes with winxp lol, actually ill check.......and i cant find it soo im guessing the one that comes stock with winxp pro hmm ill try flipen my moniter though haha it better be a good movie, lol
__________________

A_Zip1 is offline  
Old 03-27-2003, 11:13 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Good answer... MB... lol.
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 03-27-2003, 11:19 PM   #4 (permalink)
the flaming hermit
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 950
Send a message via ICQ to þÄ®âÐÖx Send a message via Yahoo to þÄ®âÐÖx
Default

Actually, there are some screen flipping programs out there... the only one I can think of offhand is Sub7, if you don't mind giving yourself a trojan
þÄ®âÐÖx is offline  
Old 03-28-2003, 01:08 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default

Hmm actually i used the number one solution for all windows OS's i restarted and what do u know it whent back to normal, M$ should put "restart your computer" at the top of all thier troubleshouting papers, haha
A_Zip1 is offline  
Old 03-28-2003, 06:48 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default

Its AVI i dunno what was wrong but rebooting fixed it anyways im re-formating 2 night so if it was a virus doing that ill have no problems now :d lol
__________________

A_Zip1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.