WinXp Reboot randomly when I use Azureus - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-10-2005, 05:45 AM   #1 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Unhappy WinXp Reboot randomly when I use Azureus

My computer "WAKE UP NEO..." (sig sig) is randomly rembooting when I am using Azureus?

OS is windows Xp Pro SP2 with all the latest updates.
The OS is a fresh install too.

And i can not seem to find any viruses.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 12-10-2005, 11:41 AM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Considered not using it? for another program?

Bear Share? Limewire/Pro? Warez?
__________________

Ste is offline  
Old 12-10-2005, 02:02 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 398
Default

try reinstalling Java Environment or updating it
__________________

kostas is offline  
Old 12-10-2005, 04:58 PM   #4 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Changed Ram (Smoked up on of my Ram Slots in the process)
Reinstalled Java (Various versions of it)
Reinstalled Azureus

Turns out that it was a faulty NIC. And the NIC was a Netgear too.


Quote:
Originally posted by Ste
Considered not using it? for another program?

Bear Share? Limewire/Pro? Warez?
Try BIT Comet. However I do like Azureus. Especially considering that I am using the it on other computers and I have been know to move torrents that I am partally finished downloading from one computer ot another.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 12-10-2005, 10:48 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

right click on my computer -> properties -> advanced -> startup and recovery -> settings -> uncheck "automatically restart
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.