winxp pro sp2 install problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2005, 05:39 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Default

ok thanks ill try that. the error i get is this:

The file _______ was not copied correctly. The file setup placed on your hard drive was not a vaild windows xp system image. If you are installing from a cd there may be a problem with the cd.

always happens at 85%.

anyways gonna go try the win98 thing.
__________________

Killermonk is offline  
Old 09-20-2005, 06:10 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

Fdisk the Hdd and try a new cd-rom... but more than likely it is the hdd...
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 09-20-2005, 06:50 PM   #13 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by bradybnmci
You can yank that HDD out and put it as a slave in another machine and try a 3rd party disk managment tool...
or, just throw it out the window. lol j/k
use powermax to delete it (with the quick formar option) ans you might have got a bootsector virus. it that don't work you need a new cd rom. when powermax formats it, it will also let you know if the drive is bad

powermax is in my signature
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-20-2005, 09:38 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Default

ok i completly did the format with the powermanx thing on one of my drives with the other ones unplugged from the power. then tried to install windows. There is a problem with something idk. Is there a possibility that a virus could get in my bios?
Killermonk is offline  
Old 09-20-2005, 09:40 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Is this just an xp disk or is it slipstreamed with sp2?
__________________
Osiris is offline  
Old 09-20-2005, 09:51 PM   #16 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I'm thinking scratched disc or bad cd rom. they are making them really cheap these days
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-20-2005, 11:48 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Default

its an official xp disc with sp2. not scratched at all i have also tried other copies of it too.
Killermonk is offline  
Old 09-21-2005, 12:11 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Do you have 2 Hdd's in there? Did you try swapping them?
__________________
Osiris is offline  
Old 09-21-2005, 12:25 AM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Default

I have tried installing it on 2 diff hdd's. Making sure only one of them is plugged in at a time. Once today I got to 99% with an older version of windows xp and got this error once it hit 100%: "Line 1267 of hivedef.inf is corrupted" and i've only got that far with a scratched disc...
Killermonk is offline  
Old 09-21-2005, 01:54 AM   #20 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

if powermax didn't take those corrupted errors away (I encounter this on about 7-8 computers), and your disc isn't scratched, then you got a cheap cd rom. I experience this on 4 people computers that I was fixing. I would get a cd-rom out of the garage and use it to install windows
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.