WinXP Pro boot issue Need ideas!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2006, 09:20 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

is your system overclocked? if it is, turn it back down

i cant remeber off hand but are you able to press f8 to use last known good configuration?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 08-01-2006, 09:31 AM   #12 (permalink)
I know things...
 
wicked23's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 398
Default

overclocked no. my company is extremely cheap when it comes to the it dept. which is all me. This is a old epic tower with little over basic requirements to run xp. They expect me to turn water into wine.
__________________

__________________
"Research is what I'm doing when it looks like I'm not doing anything" :D

BEER, is it in you?
wicked23 is offline  
Old 08-01-2006, 09:34 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

hdd may be going bad also if its that old
__________________
Osiris is offline  
Old 08-01-2006, 09:39 AM   #14 (permalink)
I know things...
 
wicked23's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 398
Default

could also be the case. had to reimage 2x already. Worked fine all last week. But the temp has been 95 to 100 deg lately. this pc sits out in the plant floor all day with minimal cooling. may have fried.
__________________
"Research is what I'm doing when it looks like I'm not doing anything" :D

BEER, is it in you?
wicked23 is offline  
Old 08-01-2006, 09:48 AM   #15 (permalink)
I know things...
 
wicked23's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 398
Default

Thanks for your help warez but i'm gonna wipe it and start over. if it goes down again maybe my boss will get the point and get new equipment. all in all not total loss. atleast i picked up little bit more knowledge.
__________________
"Research is what I'm doing when it looks like I'm not doing anything" :D

BEER, is it in you?
wicked23 is offline  
Old 08-01-2006, 09:48 AM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs up

sounds like it.....
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.