WinXP Installation Question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-03-2005, 02:29 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

Did you register both?
__________________

__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 01-03-2005, 02:30 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

How do you mean, register ?
__________________

__________________
Hugo82 is offline  
Old 01-03-2005, 02:33 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

After 30 days of install they force you to regsier and get a code of your sys specs and if you dont you cant use your computer its called WPA
__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 01-03-2005, 04:45 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Depends on the disc and the mf dude. Some OEM OS disks that come with computers can only be installed on that machine alone. Others are just simple OEM disk that can be installed on another machine (within license, of course).

All we can tell you to do is to try it and see what happens.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 01-03-2005, 04:46 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 435
Default

hmm i guess i will jsut try it then
chrisgill369 is offline  
Old 01-03-2005, 04:53 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

If it won't work on any other machine, that's just the way it is. That's how you get it so cheap when you bought the machine in the first place. It's a restricted OEM disk.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 01-03-2005, 05:04 PM   #17 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: WinXP Installation Question

Quote:
Originally posted by chrisgill369
When i build my new computer, will i be able to install the same windows xp that came with my laptop or is that not allowed/not possible?
I heard so many stories to this. I read something on microsoft's site that said you could use one copy of xp on your computer and your laptop, but not to another computer. I can't find the link though. I will keep trying
EricB is offline  
Old 01-03-2005, 05:10 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 435
Default

ok thanks, that would be great if you can find it.
__________________

chrisgill369 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.