WinXP on cd - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-20-2005, 10:25 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 183
Default WinXP on cd

I have heard of a copy of linux that boots from a cd and dosent install to your HDD.

Is there any way you can make a disk like that for WinXP and if so does anyone know the process.
__________________

drworm2005 is offline  
Old 03-20-2005, 10:27 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Called Knoppix..
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 03-20-2005, 10:30 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Here is the link:


Knoppix
__________________
Osiris is offline  
Old 03-20-2005, 10:34 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 183
Default

I know about knoppix but can you make a cd that installs WinXP the same way as knoppix, sorry i think i worded the question incorectly.
__________________
AMD Athlon64 3500+ @ 2.2ghz
GIGABYTE K8V Ultra-pro
1gig generic ram (2x512mb)
XFX Geforce 6600 GT 128mb
80gig segate serial ATA HDD
LG Lightscribe DVD burner
drworm2005 is offline  
Old 03-20-2005, 10:40 AM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

It wasnt you, its me..didnt read it carefully....I doubt it....
__________________
Osiris is offline  
Old 03-20-2005, 11:14 AM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

there is a way, but it's not the same. WinPE, PreInstallation Environment. It will boot you into a command shell so you can run functions, but the program is only setup for troublshooting and for deployment. It's not a fully functional OS by any means. BartPE is another way tool Might want to look into it at http://nu2.nu
Inaris is offline  
Old 03-20-2005, 06:48 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 183
Default

Thanks Inaris that page was very interesting i am downloading a copy of their software now and i will give it a go.
__________________

__________________
AMD Athlon64 3500+ @ 2.2ghz
GIGABYTE K8V Ultra-pro
1gig generic ram (2x512mb)
XFX Geforce 6600 GT 128mb
80gig segate serial ATA HDD
LG Lightscribe DVD burner
drworm2005 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.