Windows XP X64 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2006, 10:36 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 92
Default Windows XP X64

okay so i have all the req for the os and when i installed it, it said its done and all okay and it reboots well once the windows loading screen is done it just goes black and stays black so i figure i would try to repair the os and that dident work did the exact same thing...am i missing something?
__________________

Zindel is offline  
Old 01-30-2006, 10:51 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Didn't happen to myself or other members who meet the requirments as far as I know.

Please post your specs
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 01-30-2006, 10:53 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 92
Default

i have a amd 64 3800+ duel core with 2 gb of ram and a 120 gb hard drive and asus motherborad a8n-e with a ati graphics card its all top of the line stuff the only thing is that the hard drive isent sata but i wouldent think that matters and i have a sata hard drive also if thats the problem
Zindel is offline  
Old 01-30-2006, 11:22 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 92
Default

do you have any idea why it would do something like that? is there a motherboard driver or something i need?
Zindel is offline  
Old 01-31-2006, 09:30 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 92
Default

okay so i googled the problem and i heard someone had 4 sitcks of 512 and i have that and they said they replaced theirs with 2 1 gib sticks and they said it worked great so i figured what the heck why not try it so i take out one stick boot up and bam it works so if anyone else has this problem in that sence then that would be your thing to change
Zindel is offline  
Old 01-31-2006, 10:13 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

I'm sorry I couldn't get to help you in time but I'm happy you've found your problem. Also happy no ignorant person starting ranting about the OS when it was hardware related.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 01-31-2006, 10:16 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 92
Default

thanx yea i knew it was something hardware but i wasent sure, it was also a student disk so i wasent too worried about it i was just asking for answers just cant figure out why that 4th stick would throw it off
__________________

Zindel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.