windows xp system logo - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-10-2003, 09:45 AM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Thanks !!

Cronic!
__________________

__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 12-10-2003, 10:29 AM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

yea but i was wondering, i tryed saving those files on to disk and putting it on another computer but it wouldnt work =(
__________________

__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 12-10-2003, 12:02 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 549
Default

am i the only one having zero problems with this?? the oemlogo is just a small pic. once you create it, u can copy it to any other machine you want. just make sure u place it in the correct directory.
__________________
This is Linux country. If you listen carefully, you can hear Windows reboot...
<a href=\"http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html\"> How to ask questions the smart way.</a>
<a href=\"http://action.eff.org/action/index.asp?step=2&item=2906\"> Help stop the PIRATE Act.</a>


chrönik04 is offline  
Old 12-10-2003, 05:02 PM   #24 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

*SPFD*
This is what I usually do....I create a few CDs with most common applications, utilities and OS types that I use when I'm on the road. Well, now I just carry a USB 2.5 30GB drive...but anywho...
I have the OEM LOGO application with me as well as my oemlogo.bmp file with my logo. I install the app, load the image and support information and then I uninstall the OEM LOGO application. It takes a total of about 2 minutes.

*chrönik04*
No, I can also do what you are doing no problems, some people can adapt easier to a GUI interface rather than a configuration file.

-Michael
mikesgroovin is offline  
Old 12-10-2003, 11:01 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Chronic,, No from me too,, very simple procedure,, not an issue here,,

I think that this is just a learning process as Groovin says,,

cheers,
__________________

__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.