Windows XP Sucks - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2005, 11:37 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

All OS's need to be tweaked for better performance, but XP runs great out of the box and where do you come from comparing XP to ME?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2005, 11:39 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

i first noticed its problems when i started changing hardware around... take a network card out and put it back in... you know what my network card name is? Network adapter # 5.... that means 4 more are hidden but cant be deleted because windows xp is protecting them... stupid eh? and the network connection also has the name #5.. whats up microsoft? you up to something? all im saying is windows xp is buggy beyond believe... but your wont find the bugs unless your good..
__________________

Wickedly_cool is offline  
Old 02-20-2005, 11:40 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

No matter what software you use, there are going to be problems, no software out there is hacker proof, exploit proof, crash proof, etc so you got to make most of what you got and how to use it. XP is the most advanced OS yet and handles everything fine in my book.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2005, 11:42 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

So tell me how to find my second "hidden Adapter"? I want to know. I changed everything around last week, I don't have any #2 connections or #3 and so on. Tell me...I guess I'm not that good.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2005, 11:45 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

true the user creates alot of problems.. and maybe im being a little to harsh on XP.. Its a great OS if your a common user.. but to limited for the advanced... anyone have problems with windows media player 10?
it never worked for me but as soon as i installed winamp 5.2, WMP 10 has tried to make a comeback from the uninstalled state... thats right i uninstalled windows media player 10 and its still there... wtf? thats wierd.. and what about iexplore... i installed firefox and internet explorer trys to take over again... even though it crashes 10 sec after it opens...
oh i just opened device manager and the network card #5 shows up but none of the other 4... now im to lazy to try to figure out which card went into which slot and then uninstall them... why not just go to BSD or linux... or wait lindows... thats a rip too..
Wickedly_cool is offline  
Old 02-20-2005, 11:46 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

another problem i have is that when i reboot... my network connection can never resolve the dhcp ip... it always gives me 0.0.0.0.. so i have to manually fix that...
Wickedly_cool is offline  
Old 02-20-2005, 11:50 AM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

oh yeah and windows defragmenter uninstalled itself... there are way to many problems to list... and way to many to fix... so im thinking of going back to bsd... they have this nice xp visual desktop called XPDE... its nice..
Wickedly_cool is offline  
Old 02-20-2005, 11:50 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Just for this conversation,I installed Winamp 5.8. Well Winap works fine, opened MP 10, works great also. What problems are you having? I'm about to uninstall MP10 just to see if I can confirm what you are saying that MP10 is still there.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2005, 11:52 AM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

All of the problems you are having since you are in "control" of XP, it all mostly seems to be user error, if you leave things alone your system will run fine, if your statements were true, everyone using XP should see the same problems. And I don't see them.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2005, 11:53 AM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

How did Defragmenter uninstall itself?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.