Windows XP Professional 32bit to 64bit install - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2007, 01:41 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Windows XP Professional 32bit to 64bit install

I already answered your question in the other thread you started. You have to give us time. We all work and that to. Cant answer every question every second.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 11-29-2007, 04:41 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Default Re: Windows XP Professional 32bit to 64bit install

Hehe sry man. Thank alot youve helped so much. I hope i dont get another blue screen ima try again. Hmm I what the next step is if this doesnt work. I heard theres some third party stuff i can download to try and install a 64 bit system? Any truth to that?
__________________

Nekrage is offline  
Old 11-29-2007, 06:52 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Default Re: Windows XP Professional 32bit to 64bit install

I dont know what to do. I keep getting a blue screen when trying to install the 64bit professional. I Know my motherboard and processor are both 64bit.

Somone told me when the setup asks you to press F6 to install a 4rd party raid driver that i should do it. But i dont know where to get this 3rd party driver. Any help ; (....im sick of this already lol.
Nekrage is offline  
Old 11-29-2007, 08:04 PM   #14 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Windows XP Professional 32bit to 64bit install

Okay you would get them from the Dell site. Since you ahve a Dell. 2nd have you gone into your BIOS Screen (F2 right after you press the power button) to make sure that you 64Bit is enabled??
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* gurusan Overclocking and Modding 4250 04-02-2015 12:23 PM
Windows Vienna (Blackcomb) mssssee2 Microsoft Windows and Software 16 09-23-2007 03:57 AM
Can't Install Windows to Hard Drive waytoosmall Hardware Repairs and Troubleshooting 5 06-19-2007 04:20 PM
URGENT HELP! Post Windows Install Keeps Deleting My Partitions datahead Microsoft Windows and Software 7 06-12-2007 09:57 AM
WinXP Pro 32bit or 64 bit? ZeeLex Microsoft Windows and Software 6 04-07-2007 03:12 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.