windows xp pro upgrade disc? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2005, 10:49 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default windows xp pro upgrade disc?

Hi, I know with windows 2000 server upgrade it asks you to put in your NT 4 cd if there is no OS on your hard drive to upgrade from so you can literally do a clean install if you have the discs available, does the XP pro upgrade disc work the same way or do i have to have an OS on the hdd before i upgrade?
__________________

IBMan is offline  
Old 07-30-2005, 11:21 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 371
Default

Yes, it works the same way.
__________________

IAM_7154 is offline  
Old 07-30-2005, 02:01 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Xp Pro offers

Upgrade
Fresh Install

All you need is the XP disc.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.