Windows XP Pro only boots in safe mode.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2006, 08:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 37
Default Windows XP Pro only boots in safe mode..

Hey guys, major problem here i'm afraid.

Every time i reboot my computer, it would get to the xp loading bar (that winxp w/ the bar beneath it), then it would freeze.

The only way i could start it is through safe mode...

Then i have to re-install SP2 and then it boots, but when i reboot, same problem..

Apparently i have to boot in safe mode and then re-install sp2 for it to boot normally...

Please help!
__________________

Tolkien is offline  
Old 12-19-2006, 08:36 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 37
Default

One more thing that might help in diagnosing this; whenever i boot up the windows in SP2 (after re-installation), i get the error:

CLI.EXE

The application was not found, press ok to terminate it
__________________

Tolkien is offline  
Old 12-20-2006, 08:16 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

How did you re-install it? maybe you need to format first and then run a new installation from a bootable CD.
Eng. Aaron is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.