Windows Xp Pro with no wireless support? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2006, 07:33 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18
Default

Whoops, Its a wpc54g ver3 wireless card. My mistake. Its a dell notebook.
__________________

Teck House is offline  
Old 12-20-2006, 08:46 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

Check and see if the "Wireless Zero Config" service is running. if it's not, then start it.

that service is required for the wireless compnent of windows to work.
__________________

Inaris is offline  
Old 12-20-2006, 08:59 PM   #13 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

A quick google revealed many people with your card having this problem. here was 1 solution



Quote:
give wlassitant a try. I was having similar problems trying to manually connect to my wireless AP, but as soon as I tried wlassistant it connected me. Just use the automatically set DHCP and it should work. At least it did for me.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.