Windows XP Home... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-08-2004, 09:59 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 36
Send a message via AIM to EbonHawk
Unhappy Windows XP Home...

Well, I just reformated my computer, got everything completed, and was going to activate Windows, but to find out it says I've used it to much?! I've only used it on this computer, about three times for a reinstallation, and it says I need to purchase a brand new key! Is there anyway I can get around this, or possibly contact them, not via phone, as I am young, and parents no nothing about computers? Please help! I'm desperate!
__________________

EbonHawk is offline  
Old 10-08-2004, 10:03 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

lol, you can thank microsoft for this! well i am sorry, but i bleeive u need to repurchase windows xp. You can try sending an email to them. There is an alternative method, but it isnt apropriate for these forums. You can find out how to do so, just google
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-08-2004, 10:17 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

oh, i didnt know that, hehe, all i know is that iv seen like 5 guys try calling to get a new key, but they refused. how could they give u 1? how can they know its legit? and not some1 trying to get a key for a windows they dled? oh well. if it works, i guess thts cool
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-08-2004, 10:35 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 422
Default

if you copy your WPA.DBL (Windows System 32 folder) file to cd before you reformat and then copy it back to it's regular folder, it suppose to not have you activate again.

However i recommend getting norton ghost and make a backup image of your system
vance43211 is offline  
Old 10-08-2004, 11:07 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 36
Send a message via AIM to EbonHawk
Default

that worked vance, thanks!
EbonHawk is offline  
Old 10-08-2004, 11:35 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 422
Default

you're welcome
__________________

vance43211 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.