Windows XP control panel problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2006, 01:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Windows XP control panel problem

Ok I just finished building my new pc and installed windows and did most of the updates from microsoft, but know when i got to the control panel and click on add/remove programs nothing happens. No window comes up with the programs. Also when going to system there is no device tab to look at the device manager. I tried to type the run command for it and it said that it could not be found. Please help this is getting frustrating. Thanks in advance.
__________________

BryanD is offline  
Old 01-01-2006, 01:29 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Run a repair from your OS disc. Must boot off of it and select repair on current windows installation. Tell us if it works.
__________________

Ste is offline  
Old 01-01-2006, 01:29 PM   #3 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Did you connect the computer to the internet, without any firewalls or virus protection? That could be the cause of your problems.

I would post a Hijackthis Log in the Virus section of this forum, first, and see what advice you get from the people that can properly read the logs.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 01-01-2006, 06:07 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default

Well booting into the repair consel worked but now I have another small problem. I have run most of the updates from windows, save a few and am trying to install daemon tools 4.0 and i get an error message every time it comes to the sptd setup part of the install and gives me the error system file error. I have tried to redownload the file again and get the same error. Kinda running out of ideas.

Thanks for the previous posts they have helped greatly.
BryanD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.