Windows XP CD Boot problem. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2005, 04:21 PM   #11 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

how exactly did you install your raid drivers?
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 12-28-2005, 11:47 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

Quote:
Originally posted by Olan1Durai
To clarify:
EricB, I did install the raid drivers, as I said, that issue was cleared up.

Warez Monster, Apparently the windows upgrade CD has a full installation of Windows XP on it. The reason behind making me put in a previous "full" version of windows is to verify that I am actually "Upgrading". After the program verifies that I have an older windows OS disc, it asks me to replace the upgrade CD and it continues with installation.

Thanks for the help, I am about to reformat again... and install 2000 Pro then upgrade, instead of just using the upgrade cd to install... I'll be back in about... well.. an hour or two.
Understand now....
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-29-2005, 12:05 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 55
Send a message via AIM to Olan1Durai
Default

EricB, At the beginning of the installation, when it told me to press F6, I did so, then I inserted the floppy disc with the appropriate drivers, selected them and continued on with the installation. As I said before, I am not having a problem with my Raided drives, I am having a problem with booting up my PC without a windows OS disc in the drive.

To everyone else, I just reformatted and reinstalled, except this time I installed 2000 Pro, then upgraded to XP. It did not help, the problem persists... I'll try clearing my CMOS or something, maybe that'll help somehow.
Or I'll see if my BIOS is up to date. Would that affect it at all?

On the next reboot I will write out exactly what the error says and I'll post it.. that shouldn't be too long considering my computer is running at 800x600 and I'm used to 1280x1024... gotta get that fixed.

Thanks so far,
Olan
__________________
\"Perhaps I know why it is man alone who laughs; it is only he who suffers so much to invent laughter\"
-Neitzsche

Rig:
AMD Athlon FX-55
2GB Corsair RAM
Sapphire Radeon X850 XT PCI-e
2x RAID-0 73.6GB WD Raptor
Olan1Durai is offline  
Old 12-29-2005, 12:09 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

why dont you fdisk and then recreate the partitions, install raid, install 2000 and then upgrade? This will start everything of clean, a format doesnt start you off clean as you might think, fdisk is better
__________________
Osiris is offline  
Old 12-29-2005, 03:14 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 55
Send a message via AIM to Olan1Durai
Default

It is fixed. I downloaded a new version of BIOS and flashed my mobo.

... quirky problem... Ohh well, thanks for all the support.

-Olan
__________________

__________________
\"Perhaps I know why it is man alone who laughs; it is only he who suffers so much to invent laughter\"
-Neitzsche

Rig:
AMD Athlon FX-55
2GB Corsair RAM
Sapphire Radeon X850 XT PCI-e
2x RAID-0 73.6GB WD Raptor
Olan1Durai is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.