Windows X64 or stick with home edition! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2006, 05:55 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Sep 2005
Posts: 60

k i built my comp so i know it has 4 sata ports, the drive currently only has 78gb remaining and for me thats cutting it abit fine when i put everything back on to the new OS

I should order the OS tommorow, the new ahrd drive i dont know when yet!

matthab is offline  
Old 02-11-2006, 08:18 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 12

it looks good to me though

good idea

mastero66 is offline  
Old 02-11-2006, 10:11 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339

Try these search results for some superior SATA hard drives depending on your price range.

If you built your own PC you should know what the motherboard can use. If it supports SATA2 Technology you would want to look into these.
<form action=\"\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 02-12-2006, 02:17 AM   #14 (permalink)
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default Re: Windows X64 or stick with home edition!

Originally posted by matthab

Im considering upgrading my OS to windows X64 edition. First of is it worth it?

If it is i have 3 of the things to buy


Im hoping the cheaper one will be fine.

But also if i buy it will it upgrade my Current OS or will i have totally reformat my machine. So ill have to back up everything?

neither, xp pro
derrmc is offline  
Old 02-12-2006, 03:11 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Sep 2005
Posts: 60

well k my comp has a MSI Neo-f so i dont think it has SATA2 on it.

I also live in the UK so american sites arnt helpful, and im trying to find a cheap and chearful 200gb HD to run it off!

matthab is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.