Windows won't startup normally for me - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-01-2006, 01:36 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

thanks..but thats exactly what it is.. the problem is that we have no idea how to fix the problem...So I guess we will put it in the hands of someone that may know what they are doing...or we'll give up and find us another computer. Thank you for the help!!!

<3
amber
__________________

rainbowlollilov is offline  
Old 02-01-2006, 02:16 PM   #12 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well the only way i know fo to fix it is to boot the PC with the XP CD. Go to the Recovery console and type in fixboot and fixmbr. Those will fix your master boot record and your boot files.

If neither of those work the you can always try to repair install.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-02-2006, 08:30 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

Thanks for your help! We took our computer to a pro, and he is putting in a new hard drive. He said it was fried. So yeah.. thanks again!

<3
amber
rainbowlollilov is offline  
Old 02-02-2006, 08:34 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I dont beleive that...make sure u get the harddrive back.....
__________________
Osiris is offline  
Old 02-02-2006, 08:39 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 105
Default

Sounds like a monety grab to me aswell

make sure you get it back run your own tests
__________________
[XGU] XTREME GAMERS UNITED
BattleField 2 Clan
Visit Us @ www.xtremegamersunited.com
Ventrilo @ 69.56.237.18:5157

Thermaltake Armor Jr.
Intel Core 2 Duo E6600 - ASUS P5N32-E SLI
2Gigs OCZ DDR2 800Mhz Dual Channel - BFG 8800GTS OC2 320MB PCIe FTW~
Sound Blaster Audigy 4 - Thermaltake 850WATT PSU
Dell 19" LCD - Logitech G11 Keyboard
Logitech G7 Mouse - Logitech X-540 5.1 Speakers
Seagate 320Gb Sata Hard Drive - LG 18X DVD-RW Sata
Windows Vista Ultimate X64Bit - Qck+ Steel Mouse Pad
brodieman is offline  
Old 02-02-2006, 09:40 PM   #16 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

you probably got a boot sector virus. I can get you through it if you don't want to throw away that money. get your hdd back
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-02-2006, 09:46 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

If anything, you can always format it and use it as a slave drive or programs, music, etc
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

« Qt Codes | Sharing »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.