Windows won't open as result of virus/systemrestore - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2005, 10:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6
Default Windows won't open as result of virus/systemrestore

on a laptop w/ windows xp pro, i did system restore cuz i had a lot of viruses and i thought it's only bad if the viruses were there b4 the checkpoint-thing was made, but when i did it, no matter what mode of windows (safe mode/normal/...) it always goes "low on virtual memory..." and then it has the popup "drwatson postmortem debugger closed" (send or dont send), constantly, and nothing opens. when i try doing task manager, it has "task manager closed" (send or dont send). overall, i cant open anything. how can i fix this? (please explain)
__________________

invinciblehobo is offline  
Old 04-05-2005, 04:47 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Format and reinstall your operating system or do a repair install. In this case, I would just redo it.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 04-05-2005, 08:39 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6
Default

we dont have the windows xp pro cd cuz our comp is an hp, can i download it somewhere? and how would i reformat and reinstall when i get the cd?
invinciblehobo is offline  
Old 04-05-2005, 10:01 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 127
Send a message via AIM to ebayfreak Send a message via Yahoo to ebayfreak
Default

you cant talk about pirating software in this forum. people jump on me about that all the time. jus pm i guess.
ebayfreak is offline  
Old 04-07-2005, 09:28 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6
Default

nvm, i think i know where the windows cd is. i dont know much about stuff like windows cds, all i knew was they come w/ the comp, i didnt know it was just like the stuff u buy, thought that was different, so nvm about asking where 2 get.
invinciblehobo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.