Windows won't let me delete a 700 meg file - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2004, 10:45 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

Uhm, more than likely he still had the p2p software running and someone was trying to download from him parts of that file. One thing about p2p, you dont download the ENTIRE program from one person, but parts from multiple people. Someone may of been trying to get the same program, and you had a part of it that he needed and was downloading it from you. Of course, when that happens you have a share violation and you cant delete it. More than likely when wolf told you to end apps, you ended Kazaa, edonkey or whatever p2p u have thus cutting off the download that was going on allowing you to delete it because there was no longer a share going on.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 07-26-2004, 10:46 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

sorry, not download but upload if that ever happens open your p2p program and check out the uploads... bet you'll see it in there. ESPECIALLY if it is something YOU were attempting to download since its in the shared folder for that p2p program.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 07-27-2004, 05:32 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 30
Send a message via AIM to Jarik :: Tentsu
Default

Don't think that's the problem (about the P2P still using it)



I had a similar problem cept I was copying a copy of the Matrix I had just ripped onto my laptop, half way through, the xover cable came out and I ran out of time.

However, it had ghosted the file, so even though only about 700MB had been copied, it came as 1.4 GB and it wouldn't delete. Then i coped it to another comp and it wouldn't delete there either.

Safemode with Command Prompt kills i though =P
Jarik :: Tentsu is offline  
Old 07-27-2004, 05:27 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Default

Ya I had checked my Kazaa for the upload and it wasn't going...dunno why the bastard wouldn't delete in Windows.

Anyhoo, Lone Wolf- I deleted it in the DOS prompt. Thanks for the ideas everyone.
powley is offline  
Old 07-30-2004, 06:44 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 23
Send a message via Yahoo to blackcomb
Default

haha still using kazaa, LAMER!!!
blackcomb is offline  
Old 07-30-2004, 11:27 AM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

I'll try not to be as ignorant as blackcomb, but...

You really should avoid downloading software from Kazaa. It's got way too many security holes, peices of spy crap, and "bad" programs, to risk it.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 07-30-2004, 06:06 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Default

Oh no, I guess I am a lamer.

Shoot.

Sorry I'm not as with it as you are...fuggin' weiner...

Anyway...ShoobieRat- what do you suggest I use instead of Kazaa?
powley is offline  
Old 07-30-2004, 06:11 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 807
Default

Powley,

I use Kazaa Lite which is pretty much the same thing minus all the spyware crap. Do a google search on Kazaa Lite, you'll get many hits.
Lone Wolf is offline  
Old 07-30-2004, 06:12 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Default

Ya man...Kazaa Lite, that's what I use. I dunno, works fine for me.
powley is offline  
Old 08-02-2004, 08:09 AM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

If I want to download software, I usually try something a bit less mainstream. Usually, though, I do much of my downloading through WinMX from known servers.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.