Windows Vista. Too many versions + too much confusion? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-03-2007, 07:35 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

While you are on here Mak, I'm having an issue with mmcbase.dll, have you see this before?

C:\Windows\System32\mmcbase.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.

Then it attemps to find the solution
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-04-2007, 06:38 AM   #12 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Quote:
Originally posted by jorsoft03
Is Business more streamlined and less clogged with useless extras than the other versions, like XP Pro was compared Home and Media Center?
Basically yes. But Home Premium has a great mix of stuff. With some goodies like MC. But not with all the clutter of Ultimate.

Quote:
Originally posted by Warez Monster
While you are on here Mak, I'm having an issue with mmcbase.dll, have you see this before?

C:\Windows\System32\mmcbase.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.

Then it attemps to find the solution
I have not come across this one yet. I dont know if it has anything to do with Enterprise edition or not. I have not come across any issues with this running Ultimate or Home Premium. If you want me to upload my version of it let me know.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-04-2007, 11:12 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs up

It also wont let me activate it, maybe that has something to do with my version also. Im gonna wait 3 days and see what happens and I'll let you know
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.