Windows Vista Discussion - Page 57 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-23-2005, 02:56 PM   #561 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Actually the requirements are wrong i run it look at my sig
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 10-23-2005, 02:59 PM   #562 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Stay consistant Eric don't change the subject. I said I can't read that post due to grammer. Now I ask you how can one get P2P to work? It doesn't work by default and cannot be added in Windows Components. I'm very interested in this so please show me I'm wrong how do you install it?


May we have differnet versions of 5231? Warez says the technet and MSDN version have a newer build number than the one leaked. Maybe they didn't finish the p2p setup and add components setup for the official version.



--------------------------------------------------------------------------------
AMD I'm sure that it only requires a 64 meg video card not 256. Are you talking about Vista's transparency features?
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 10-23-2005, 02:59 PM   #563 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

i thought u said you cant get pictures of Vista 5048

http://images.google.com/images?sour...48&sa=N&tab=wi
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 10-23-2005, 03:46 PM   #564 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Quote:
Stay consistant Eric don't change the subject. I said I can't read that post due to grammer. Now I ask you how can one get P2P to work? It doesn't work by default and cannot be added in Windows Components. I'm very interested in this so please show me I'm wrong how do you install it?


May we have differnet versions of 5231? Warez says the technet and MSDN version have a newer build number than the one leaked. Maybe they didn't finish the p2p setup and add components setup for the official version.



--------------------------------------------------------------------------------
AMD I'm sure that it only requires a 64 meg video card not 256. Are you talking about Vista's transparency features?
No i mean tyler that u dont need a 3GHZ machine to run it and 2gb ram i run it on a 2ghz amd and 768mb
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 10-23-2005, 04:07 PM   #565 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

I agree with you 100%. I'm running Vista 5231 right now with 2.4Ghz Processor, 480 megs of RAM, 32 meg video card. I can run Vista fine exept for transparencies. Currently Longhorn Server outperforms Server 2003 on the same hardware. I don't know if Vista can outperform XP on the same hardware though. MS has some high requirements but as always you can run the OS below the minimum requirments.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 10-23-2005, 05:04 PM   #566 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Tyler1989
Stay consistant Eric don't change the subject. I said I can't read that post due to grammer. Now I ask you how can one get P2P to work? It doesn't work by default and cannot be added in Windows Components. I'm very interested in this so please show me I'm wrong how do you install it?


May we have differnet versions of 5231? Warez says the technet and MSDN version have a newer build number than the one leaked. Maybe they didn't finish the p2p setup and add components setup for the official version.



--------------------------------------------------------------------------------
AMD I'm sure that it only requires a 64 meg video card not 256. Are you talking about Vista's transparency features?
wow

you don't understand anything that you read here.

start from the beginning. read everything.

http://www.techist.com/showthread.ph...5&pagenumber=1


stop asking questions. it's been covered already. I tried to explain the situation to you above, but you don't seem to understand it. that ain't my problem. One of your biggest problems here is, that you always take and twist around the words that people use here to suit your needs.

somehow you will always take a different meaning than what the person actually said

what that consistent or grammered enough 4 U?
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 10-23-2005, 06:07 PM   #567 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Eric you can calm down anytime time now. I made that thread so yes I did read it. Too bad for you I already showed in a photo that you cannot install it through windows components. The software is not completed and cannot be installed. Now when you say it can you should back that up.

What don't you understand it is in Vista but does not work and cannot be installed. I've asked you to tell me how youinstalled it several times but you failed to answer because it is not possible.


Take a look you shown this image yourself. It is in Vista.


What you did not show is how you claimed you installed it. Windows Components has no option to install P2P. Before you jump to conclusions based on a picture you found follow through and make sure it actually works.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 10-23-2005, 06:22 PM   #568 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

did you take those screenshots from your own computer?
__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 10-23-2005, 06:26 PM   #569 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

yeah these were taken from my PC. I am using Vista, I recall Eric saying he is using MCE2005. If you can't test your predictions don't post them. But I am done with this petty argument.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 10-23-2005, 06:36 PM   #570 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

do you know if there are there going to be different vista style themes?
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.