Windows Vista Discussion - Page 183 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-04-2006, 05:19 PM   #1821 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default

hey

i tried a PC card on RC1 and it crashed and with RC2 the card does not crash the system.

do you think there is a PNP issue with RC1?
__________________

rookie1010 is offline  
Old 11-04-2006, 07:58 PM   #1822 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Yes i do. I have reported that issue several times in RC1. With several of my PNP Devices. My mouse, keyboard, game controllers and my external HDD all managed to crash my system.

It has been fixed in RC2 and the RTM branch builds that i have tested.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 11-04-2006, 09:15 PM   #1823 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

I had no problems with RC1 using my USB 2.0 PCI card.

I still need to tryout RC2 though. Is it still a free download?
talldude123 is offline  
Old 11-04-2006, 09:48 PM   #1824 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

No. RC2 is no longer available to download unless you know some places to get it from. Wink Wink.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 11-05-2006, 06:12 PM   #1825 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Paul Thurrott has recently reported that his sources at Microsoft have confirmed this weekend that Windows Vista is set to be finalized as early as Monday and released to manufacturing. The final build number is expected to be 6000.16386.061101-2205, apparently.

In its quest to finalize Windows Vista, Microsoft has faced two hurdles in recent days, one technical and one a bit more unusual. The proposed final build was marred by a few late breaking bugs, which the company expects to squash over the weekend. Meanwhile, a power outage in the Windows build lab Friday night prevented Microsoft from creating a new Vista build that night.

http://www.windowsitpro.com/windowsp...ott_94132.html
__________________
Osiris is offline  
Old 11-06-2006, 08:21 PM   #1826 (permalink)
Jax
Junior Techie
 
Jax's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: New Delhi
Posts: 47
Send a message via Yahoo to Jax
Default

One more thing that 'Vista' edition puts big load on ur pc.It requires 512MB RAM atleast to run n occupies 4GB HDD space ****...microsoft don't realise of casual pc(s)
Jax is offline  
Old 11-06-2006, 09:12 PM   #1827 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

stop living in the past
Juice Daddy is offline  
Old 11-07-2006, 03:45 AM   #1828 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
I had no problems with RC1 using my USB 2.0 PCI card.

I still need to tryout RC2 though. Is it still a free download?
I don't think you can get RC2 anymore. It was taken down shortly after being made available and RC1 was put back in its place.

According to http://www.microsoft.com/windowsvist...y/preview.mspx , it is still RC1 there.
techturtle is offline  
Old 11-07-2006, 09:13 PM   #1829 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

hey ppl,

i d/l'd rc1 and burn the iso with alcohol, but when i try to view the files on the dvd, i get incorrect function. Is this normal?

i havent tried booting to it yet.
office politics is offline  
Old 11-07-2006, 09:15 PM   #1830 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

you sure it burned?

that happens when I try and open a blank cd/dvd
__________________

Juice Daddy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.