Windows Vista Discussion - Page 125 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-22-2006, 10:07 PM   #1241 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Those price ranges are way off. JCXP is known for thier wrong info. They want hits on their site so they kinda fib their info. At least from what i have heard.

Think about it why would the Vista Home Basic be more than XP Pro? The Home doesnt even offer what XP Pro does. There would be no way M$ would get any sales from those prices.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-22-2006, 10:20 PM   #1242 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Yeah you left alot of the goodies out. It's not a ripe off entirely but latelly the open source movement has swept me off my feet.

As for those prices they better hurry up and release Vista already I do not plan on buying it or renewing my subscription so get a move on it.
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 05-22-2006, 10:54 PM   #1243 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

actually, i was waiting until someone said that.... because i just came back here a few minutes ago and was looking at that too.

also, isnt ultimate supposed to be the "highest" branch, as demonstrated by that "idiot", i think is how you labeled him Makaveli213 , paul thurrott? Naturally, it would cost the most..?

oh well... i always take this thread with a grain of salt
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 05-22-2006, 10:58 PM   #1244 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

corporate = volume license = no registration = high cost perhaps

I don't know I can only speculate perhaps the licensing makes it expensive not the features.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 05-22-2006, 11:25 PM   #1245 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Tyler1989
corporate = volume license = no registration = high cost perhaps

I don't know I can only speculate perhaps the licensing makes it expensive not the features.
xp vlk = 3,500.00 on newegg. that the cheapest price that I've seen
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 05-23-2006, 01:03 AM   #1246 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

thats actually really cheap... so you can take that, and install it on a whole warehouse of computers?!

i wanna buy that just to sell it off... i'll just say its all "Tom LLC" or "Tom Co." so that its legit

hello blackebay.com!!

but on a more serious note, i wonder what kind of registration/activation they will through at us this time... i can already see myself spending hours trying to explain to microsoft that i, a 16 year old, bought their product legitimatelly...

"im sorry, this product has been sitting in a store shelf for more than one week. The serial number is now void because someone may have looked at it, coppied it down on their arm at Circuit City, and then drove home and installed their Operating System with it"

wait, could you actually do that?! (copy down what the serial is) - or take one from a store computer that has it installed and the COA one it?? seems sketch
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 05-23-2006, 01:07 AM   #1247 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

Quote:
Originally posted by Makaveli213
Well M$ will NOT get away with allowing only the Windows Defender as the only AV. If the Euro Commission stopped them from pre-packaging WMP and IE what makes them think that they will allow this?

Same thing with the FTC here in the States. That will NOT promote competition. That will cause a monopoly. Which is what we are here to prevent. I do not see this being a final answer. I see this choice being changed real quick. No way the AV companies will allow for such a thing.
im sorry, this is from a REALLY long time ago (feb - page 61), but why exactly did that whole Euro thing pass..? you can remove it in the add/remove windows componants!!!!
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 05-23-2006, 01:18 AM   #1248 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

No it just doesnt get installed at all. Tey have the choice to install it but it doesnt get installed by default anymore for Europeans.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-23-2006, 01:31 AM   #1249 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quote:
Originally posted by Jordan Pardy
Nah, I think the 64 MB on the video card is good
you must have a chipset...

Chipsets will not work on Vista. It states that you need a video card, with at least 128MB ram.
talldude123 is offline  
Old 05-23-2006, 01:49 AM   #1250 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

well then like 86% of people will not be able to run vista... (intel owners - sadly, probably my last intel joke for a few years )

you can run it on any PC, it'll just suck less on a better system
__________________

__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.