Windows Vista Beta 2 Available for Public Download - Page 9 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-11-2006, 07:44 AM   #81 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 35
Default

I might have made it sound like I understood less than I did. I have a backup of my hd so Ill be ok if anything goes run. To simplify:

1) How do you get past the 2gb limit of Nero when burning a bootable dvd disc?
2) Any good programs to partition my hard drive with?
__________________

TicTac2 is offline  
Old 06-11-2006, 07:50 AM   #82 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

http://www.download.com/Paragon-Part...ml?tag=lst-0-1

Hit or miss if it worke though.

Right click the ISO, burn with Nero. That should work.

Edit:Thought that was partion magic, but will work just as well.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-11-2006, 07:58 AM   #83 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 35
Default

hmm, there is no option to burn with nero on a right click. (Nero 6).

It still calls itself a WinRAR archive and wants to be extracted. Nothing happens when I do this except I get a readme file.

I have burnt it to a dvd with Nero but not a bootable dvd. It did not load from the cd in bootup when I selected CD-ROM as the 1st boot priority.
TicTac2 is offline  
Old 06-11-2006, 08:05 AM   #84 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Does it say anything about Nero?

Type in, assuming D is the drive:

D:\
Setup (or try setup.exe)
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-11-2006, 08:47 AM   #85 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 35
Default

I just get a window that opens with the 4.1gb iso file in it. It calls itself a WinRAR file. The only thing I can do is double click to open it in WinRAR. Extracting does nothing.

This is what the readme says if it is of any use:

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.

Thanks for the advice.
TicTac2 is offline  
Old 06-11-2006, 10:08 AM   #86 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

NEVER EXTRACT A BOOTABLE iso with winrar. it won't boot.

in nero select burn as disc image.

help. I can't find the link to the product key when I sign in
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-11-2006, 10:23 AM   #87 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Is there a way to check if I have extracted it with WinRar? I can't remember...

You go to the bottom and select country. Sign in and it will then email you a link to the product key.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-11-2006, 11:31 AM   #88 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

For nero 6 just open nero start smart, and click on the dvd tab (there is no 2gb limit) and click burn image to disc and when the open file box opens make sure you select image files (iso*,cue*,nrg*) from the drop down menu on the file type area (nero compulations is the default and won't let you to see the iso) browse to where you saved the iso file and highlight it and open it, and then click next and iti will burn it properly.

Quote:
Originally posted by EricB

help. I can't find the link to the product key when I sign in
If you used the links directly from MS it show's you the product key before you download it. so just go to the link and get a product key.

Log in with a passport account (like hotmail/msn etc)
http://www.microsoft.com/windowsvist...y/preview.mspx
__________________
FlashDude is offline  
Old 06-11-2006, 01:26 PM   #89 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 35
Default

ok, I have done that Flashdude so I have got an iso.dlm 4.1gb file.

However I can not open it to get a setup or boot from it.

What have I done wrong? Im not sure if I have extracted it or not.
TicTac2 is offline  
Old 06-11-2006, 01:48 PM   #90 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Quote:
Originally posted by TicTac2
ok, I have done that Flashdude so I have got an iso.dlm 4.1gb file.

However I can not open it to get a setup or boot from it.

What have I done wrong? Im not sure if I have extracted it or not.
If it is the 32bit version it is to big and probably you extracted it, You need to find the original file, If you don't have it you will have to re download i would guess. If its the 64bit version its around the right size.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.