Windows Vista Beta 2 Available for Public Download - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-09-2006, 02:13 AM   #61 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

shumway you got it working now then? Do you like it? Had any problems so far?
__________________

Mentali$T is offline  
Old 06-09-2006, 02:17 AM   #62 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Only problem's i've had with it are the id10t error's caused be me Already had to do a freakin restore cause i botched up some crap when i was adding some of my old file's,Other than that it's been smooth except it's a little slow due to my lack of ram
__________________

Shumway is offline  
Old 06-09-2006, 02:27 AM   #63 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

I'm giving BitLord a shot... uTorrent will be the next contestant.

Time for bed...
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-09-2006, 02:43 AM   #64 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Quote:
Originally posted by Shumway
Only problem's i've had with it are the id10t error's caused be me Already had to do a freakin restore cause i botched up some crap when i was adding some of my old file's,Other than that it's been smooth except it's a little slow due to my lack of ram
lol ok.

Yeah vista is hungry at the moment. It will probably be better in the final release.
Mentali$T is offline  
Old 06-09-2006, 04:13 AM   #65 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

vista eats my pc whole, its slow the windows take awhile to open and close. Iv installed the nvidia vista drivers too.

Im having trouble finding my wireless card drivers and audio.

I tried the USB thing where it utilises the space on it. Although it said it wasn't good enough lol might need to be plugged in a USB 2 socket though.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 06-09-2006, 05:58 AM   #66 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Can anyone confirm this: I downloaded it off a private ftp, but firefox said that it had been stopped but where I was saving it it has the file but with a .part on the end. Is this the whole thing?

Never mind, I just re downloaded it.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-09-2006, 04:32 PM   #67 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Anyone find or know of some tweak's to make vista run smoother? There has to be something out by now
Shumway is offline  
Old 06-10-2006, 02:39 AM   #68 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

Geez. You people drive me nuts.

Curently, I am at 36.3% on my download. Apparantly I can't port forward. I went through the steps for my router on portforward.com, but I can't set up a static IP. Oh, I can pay BellSouth $14.95/month for one, but apparantly I can't do it on my own.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-10-2006, 08:52 AM   #69 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

It is very nice looking and they copied outlook express directly from thunderbird (I think it looks even better) The only issues I was having is with my home network but they just fixed themself's some how, I went to bed last night fustrated with it and this morning it just works, huhh lol. I do have some driver issues with my sb A2 but its just the gameport that won't work, And my tv tuner isn't compatable with the media center of vista but it still works in ATI multi media center. I chickened out and got the 32 bit version not the 64bit. They maxed the download out at 500KBps but it still only took about an hour and a half.
__________________
FlashDude is offline  
Old 06-10-2006, 09:10 AM   #70 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

I kind of gave up on vista right now,For some reason all my program's stop working same thing for control panel and that Maybe i'll give it another go in a month if they come out with a couple fix's for it.
__________________

Shumway is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.