Windows Vista 5219 Sidebar Leaked - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2005, 01:44 AM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Windows Vista 5219 Sidebar Leaked

Leaked Windows Vista Sidebar build 5219

1) Copy the "Windows Sidebar" folder to X:\Program Files\
(Where X is the letter of the partition that Vista is
installed to)

2) Open up the newly copied Windows Sidebar folder and browse
to the "Default Parts" Folder.

3) Browse to your User Folder by typing your username in the explorer
address bar. (If you are running Administrator, you would type "Administrator",
for example.. and then browse to the "Parts" folder.

4) Copy the contents of the Default Parts folder across to
the Parts folder within your User profile directory.

5) Run Sidebar.exe
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 10:02 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

thanks warez but I have some questions is this for Vista Beta 1 will it work for that OS? are must you use it on a XP?



Shame on you. You made me break my sacred rules but I would really like this to work so I'll post a screen shot. As you can see it's blank but transparent something I could not get to work before but what good is a empty sidebar?



Edit: Hm this sidebar is transparent so it is possible for me to get everything else transparent.... Warez do you know where the .dll or file is that restricts transparency if you have a crappy vid card?
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 09-18-2005, 12:33 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

cool will it work with windows xp too?
__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 09-18-2005, 01:16 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

I highly doubt it but why don't you try. I can't get this to work with Vista beta1 though.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 09-18-2005, 03:12 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by Tyler1989
thanks warez but I have some questions is this for Vista Beta 1 will it work for that OS? are must you use it on a XP?



Shame on you. You made me break my sacred rules but I would really like this to work so I'll post a screen shot. As you can see it's blank but transparent something I could not get to work before but what good is a empty sidebar?



Edit: Hm this sidebar is transparent so it is possible for me to get everything else transparent.... Warez do you know where the .dll or file is that restricts transparency if you have a crappy vid card?

It is for beta 2, I thought it was beta 1 but after this screen shot, I see its beta 2.

__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 03:13 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by mikee
cool will it work with windows xp too?
Not that I heard of..but you never know
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.