Windows Server 2003 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2006, 03:55 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default Windows Server 2003 problem

Hey guys,,

When my windows server 2003 loads up all my shortcuts and taskbar is missing... dissapeared... I cant even right click on desktop... but my wallpaper is present... all other pcs can still connect to server....

plz help thx guys!
__________________

DjMainframe is offline  
Old 04-26-2006, 04:08 PM   #2 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

This is a domain setup right? Are you logging in with the buildin administrative account? Have you made any GPO changes that might have deny the taskbar, icon that may be affecting this user you are logged in? Are you loggining it with this user to the local computer or domain?
__________________

Law is offline  
Old 04-26-2006, 04:16 PM   #3 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Task Manager : Processes: Stop explorer.exe then restart it via new task in the Applications Tab
__________________
brady is offline  
Old 04-26-2006, 04:19 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by Law
This is a domain setup right? Are you logging in with the buildin administrative account? Have you made any GPO changes that might have deny the taskbar, icon that may be affecting this user you are logged in? Are you loggining it with this user to the local computer or domain?
No domain setup. just have pcs connecting to it for directories to run accounting prog. I am logging in with the admin account from the server itself.
DjMainframe is offline  
Old 04-26-2006, 04:20 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default

if it close explorer.exe and re-run it... why when i reboot it has the same prob.
DjMainframe is offline  
Old 04-27-2006, 01:10 PM   #6 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Profile corruption... There are many things you can do to fix this issue.
Rebuilding profile directories.... local folder ownerships/permissions... yada yada.
__________________
brady is offline  
Old 04-27-2006, 02:13 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

if you log in as another user can you see it?
__________________
Osiris is offline  
Old 04-27-2006, 04:09 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Default

i just logged in as other user and still same problem... In safemode works great!
DjMainframe is offline  
Old 04-27-2006, 08:53 PM   #9 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

Done any virus or spyware check? You can operate in safe mode with networking and download the programs needed.

Have you install any programs, done any changes before the problem occur?
__________________

Law is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.