Windows Prob[Unexplained? Mysteries] - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2005, 08:01 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default Windows Prob[Unexplained? Mysteries]

1)THis is freaking pissin' me off. Sometimes in the middle of my work such as typing an assighment on Microsoft word 2000 on my Xp Pro, suddenly the | thingy (the little thing that shows where u type) starts to skip, and it sometimes it will skip like 2 pages in 2 sec.

2) After that when i DONT EVEN CLICK ON anything, and my mouse cursor is just over it, it opens the file/program and not just 1, but like 50 of them!!!!!!!!!! Forexample i have my cursor over windows explorer, didn't click on it. THen suddenly, Computer Usage 100% and there is like 40 explorers open, and still counting!!!!!!!!!

3) And, it sometimes restarts automatically, like 5 times!!!!!!!!!

Anyone know the cause of these (3) problems???
It happens from step 1, to step 2, to step 3. E.g. if the first thing happens, the WHOLE TH ING HAPPens!

My computer is possessed! If you need to know my rig here it is...
AMD 64 3400[754]
Asus K8N
W.D. 120 Gb 7200rpm 8mb
kingston ValueRam 256X2
Ati 9600xt 256mb

blazeboy84 is offline  
Old 03-05-2005, 01:02 PM   #2 (permalink)
Member (again)
macdude425's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425

1. Get OpenOffice.

2 and 3. Could be a virus. Run Norton or McAfee, and if you don't have either and don't want to buy an antivirus, get AVG free edition.


Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 03-05-2005, 01:20 PM   #3 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 184

Might be a broken mouse... I have had similar problems where my mouse wire was loose by the connection and the cursor would jump about clicking random things?! Not exactly the same thing, but might be?!! Or a keboard problem? Or the virus idea.
rememberme is offline  
Old 03-05-2005, 01:24 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
Join Date: May 2004
Location: /usr/root/mn/us
Posts: 1,118

Do you have a wireless mouse/keyboard?

A lot of times wireless mice/keyboards and cordless phones operate on the same frequency. Try a wired one for a while and see if it fixes it.

Its a frigging Laptop, not a Labtop!!!!
bla!! is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.