Windows... OMG - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2005, 10:42 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default Windows... OMG

I don't know wtf it is. While... Everytime i click on start>Shut down computer the computer freezes completely. I searched for a virus... and none using Norton 2003, then i used spy ware detetcters about 3 of them, and found only 1 spyware, but it was a cookie. Then after i removed it the samething happened again.

Can someone tell me wat's wrong wit it!!!!!
__________________

blazeboy84 is offline  
Old 03-06-2005, 11:13 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

First off, what are your system specs? And what programs are your running besides Norton 2003 and is that the full version of Norton? Liz
__________________

__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 03-06-2005, 12:10 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Sounds like something is having a rough time shutting down. This might work, go to start, run, type msconfig, go to startup, click disable all, except AV, reboot, once back at the desktop, shut it off again and see if the problem is still there.
__________________
Osiris is offline  
Old 03-06-2005, 12:11 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default

Norton 2003, of course the full version. Im running nothing else except that, well... some milisceous Windows exe files.
blazeboy84 is offline  
Old 03-06-2005, 12:16 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Yeah, but what are your system specs. Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 03-06-2005, 12:16 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default

The specs are written at the bottom of my signature... or it should?
__________________
AMD 64 3400+ [754]
Asus K8N MoBo
Kingston Valueram 256X2 [400mhz]
Ati 9600xt 256mb
W.D. 120GB 7200 8mb
blazeboy84 is offline  
Old 03-06-2005, 12:23 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Ok, it wasn't in your previous posts...and what version of windows? And service packs? What spyware removers? Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 03-06-2005, 03:16 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default

Windows Pro... sp2
__________________
AMD 64 3400+ [754]
Asus K8N MoBo
Kingston Valueram 256X2 [400mhz]
Ati 9600xt 256mb
W.D. 120GB 7200 8mb
blazeboy84 is offline  
Old 03-07-2005, 12:26 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 66
Default

Sp2, adware, spyware doctor, and nortan 2003. I found out the prob, its nortan 2003 that caused the prob. It said after i should uninstall and dlt and make a fresh install on Microsoft support page. After i uninstalled Nortan it worked and stopped. After i installed it again. It stopped working. So i removed it again, which worked, and installed a new Antivirus program called F-Secure. However, it started to do that again... Im fed up with microsoft, they always use their MASS AMOUNT OF Money to make new products to sell for more money, instead of using it to fix bugs and improve their programs.
__________________
AMD 64 3400+ [754]
Asus K8N MoBo
Kingston Valueram 256X2 [400mhz]
Ati 9600xt 256mb
W.D. 120GB 7200 8mb
blazeboy84 is offline  
Old 03-07-2005, 02:58 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

Norton os horrible use AVG. It's free and reliable. www.grisoft.com
__________________

__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.