Windows NT and CPU 100% usage!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2003, 06:39 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2
Default Windows NT and CPU 100% usage!!!!

I have a problem. Windows NT hangs up when I am accesing a certain application. The cpu usage jumps to 100% in the task mgr. and hangs there causing a lot of things to slow down. I understand this is an issue others have found with XP as well. My rig is running a P4 2.4b with a 533 fsb. I am wondering if anyone has experienced this or has a fix for it? Is it hardware, software? Anything, HELP!!! banging head on wall! BTW: these are work machines, not my personal rig, Windows NT, pbbt.
__________________

Ninjaal is offline  
Old 02-20-2003, 07:01 PM   #2 (permalink)
<a href="http://www.tech-forums.net/pc/f109/folding-home-guide-223396/" target="_blank"><img src="http://img190.imageshack.us/img190/4127/110ad0n.png" /></a>
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,765
Send a message via ICQ to Ecniv Send a message via AIM to Ecniv Send a message via Yahoo to Ecniv
Default

You might tell us what the application is, or just try re-installing it.
__________________
\"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former.\"- Albert Einstein (1879-1955)

Ecniv is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.