windows not installing - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-13-2005, 10:05 PM   #31 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Reset your bios or cmos jumper.

Try running the bare minimum such as 1 stick of ram not 2, 1 cd drive, not 2 etc.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 10-13-2005, 10:05 PM   #32 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

3 cds as in 3 copies of xP?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 10-13-2005, 10:06 PM   #33 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

thats what iv been doing, but i hadnt bothere to reset the bios yet.
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 10-13-2005, 10:08 PM   #34 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

yeh 3 copies of xp
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 10-13-2005, 10:09 PM   #35 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Might as well try it. And make sure the cables are oriented properly.
__________________
Osiris is offline  
Old 10-13-2005, 10:10 PM   #36 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

yeh just reset it then. im trying it now
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 10-13-2005, 10:11 PM   #37 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

ok...
__________________
Osiris is offline  
Old 10-13-2005, 10:11 PM   #38 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

nah didnt work, i didnt think it was bios, coz it had the problem on first boot.
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 10-13-2005, 10:15 PM   #39 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

How did you format your hard drive? Mske sure you dont have the primary and secondary cables switched
__________________
Osiris is offline  
Old 10-13-2005, 10:16 PM   #40 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

with partition magic
__________________

__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.