Windows - no disk - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2006, 04:10 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 241
Default Windows - no disk

I have a problem with this **** popup on most of programs. I recon it is because my local drive is located itself as G:\ instead of C:\. Now i dont particularly want to reformat my entire PC to change the letter but i also don't want to have this error.

I went to right click my computer -> manage etc to go to the disk but you cannot change the bootable local disk letter. So how would i go about this?
__________________

Amidamaru is offline  
Old 04-21-2006, 06:17 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

post a screenshot.
__________________

talldude123 is offline  
Old 04-21-2006, 06:26 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

you need to reformat it....i dont even think you can do it with partition majic.....
__________________
Osiris is offline  
Old 04-21-2006, 06:29 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

You cannot change the drive letter of the system volume or boot volume.
__________________
Osiris is offline  
Old 04-21-2006, 06:54 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to evelmunkey
Default

Had the same problem, you have to format.
__________________
evelmunkey is offline  
Old 04-22-2006, 07:52 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 241
Default

When i go into format and that how do i make sure C is local disk. Because i have a 7 in 1 USB Floppy Media Drive.
Amidamaru is offline  
Old 04-22-2006, 12:47 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

usually when you boot from the cd its fine but if you install via the desktop, thats when it gives you the new E drive. If you use a windows 98 oem bootdisk you can for sure make sure that its the c drive and not e.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.