windows media player issues!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2007, 11:04 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 41
Exclamation windows media player issues!!!

whenever i have my world of warcraft app. open and try and run WMP movies i cant get the video to show up. I hear the sound file, but im getting no picture. I can go to google video and watch it, but i believe quicktime is a no.

WMP and Quicktime i dont know why this is happening...

anyone seen a problem like this?



GPU - Nvidia evga 7800 gt 256mb
__________________

coleman is offline  
Old 01-30-2007, 11:16 PM   #2 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

codecs. google k-lite pack and install it
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 01-31-2007, 12:34 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 41
Default

k thanks...i got try it now
coleman is offline  
Old 01-31-2007, 12:42 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 41
Default

any specific setting i should enable?

and under which tool...

after installing it nothing has changed, still no picture showing up just sound files.
coleman is offline  
Old 01-31-2007, 12:47 AM   #5 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

install your video card drivers
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 01-31-2007, 01:38 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 41
Default

great thanks it worked
__________________

coleman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.