Windows media player issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-05-2005, 11:24 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default Windows media player issue

hi:

There is a user that installed Windows Media player 10 and it doesn't work ! He had before Windows Media player v 9 and he installed version 10 and none work now.
This is what I have tried.

Uninstalled version 10 and installed it again. = didin't work
Did a rollback and re-started the PC and tried to install it again = same thing

any ideas ????
__________________

allan16 is offline  
Old 12-05-2005, 01:33 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

check event viewer to see why it won't start. do you get any errors? What exactly happens when you click the icon?
__________________

office politics is offline  
Old 12-06-2005, 12:14 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

error: Windows media player is not installed properly and must be re-installed.

Do you want to install the player from the micrsoft web site ?
allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 12:38 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

I tried to install Windows media player 10 and I got this error:

It was not possible to complete setup.
Windows media player was not installed. To update windows, run windows media player 10 again
allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 12:40 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

I went to add or remove proghrams..I found a program called...Windows media Format Runtime...what is that ?
allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 01:40 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

screenshot fot the error message
allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 01:41 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

[img=http://img395.imageshack.us/img395/7656/wmp3mh.png]
allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 01:43 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

allan16 is offline  
Old 12-06-2005, 01:44 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

someone ?
allan16 is offline  
Old 12-07-2005, 09:05 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

Anyone ??????
__________________

allan16 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.